Dit zijn de namen van de mensen die onze kampleiding vormen.

Kampcommissie
  • De kampcommissie, vaak ook de kampleiding genoemd, bestaat uit de leerkrachten van de groepen 7 en 8, aangevuld met één of twee leerkrachten van andere groepen en een aantal ouders die door de leerkrachten hiervoor worden benaderd.
Ons schoolkamp is niet mogelijk zonder de enthousiaste inzet van de ouders die op ons verzoek meegaan op kamp. Zij zijn niet alleen enthousiast maar ze weten ook wat er deze week van hen verwacht wordt. De kinderen zijn in groepjes verdeeld en de groepjes hebben in één van de leerkrachten of ouders hun eerste aanspreekpunt.

Het blijft niettemin een kamp dat vanuit de school wordt georganiseerd. Kinderen kunnen daarom ook altijd bij hun eigen leerkracht terecht. Indien er zaken voordoen waar u mee worstelt, neemt u dan contact op het met mobiele nummer dat op de website vermeld staat.

De leerkrachten en de ouders leiden gezamenlijk het kamp. De leerkrachten kennen de kinderen goed en in het geval er vragen zijn nemen zij evt. contact met u op.