Nieuwe ouders

NIEUWE OUDERS
Stel: uw kind wordt straks vier jaar en u bent op zoek naar de juiste school? Komt u eens kennismaken. De Don Bosco school heeft uw kind heel veel te bieden:
  • We zijn een daltonschool waar de bevordering van het leren nemen van verantwoordelijkheid, het kunnen samenwerken, het leren reflecteren en effectief werken ingrediënten zijn om zelfstandigheid te bevorderen
  • We zijn een katholieke school. Vanuit die gedachte werken wij in ons team en met onze leerlingen op een harmonieuze wijze samen.
  • We zijn een school waar muziek, dans en drama hoog in het vaandel staan, zowel onder schooltijd als middels extra activiteiten buiten school.

Download onze schoolgids
In onze schoolgids stellen wij ons uitgebreid aan u voor.

Wilt u nader kennismaken en een rondleiding door onze directie en enkele leerlingen ontvangen? Maakt u dan een afspraak. Wij zijn op schooldagen bereikbaar via 010-5015426. Vraagt u naar onze adjunct-directeur, juffrouw Tamara Porras Prado en zij maakt graag een afspraak met u.