Hier vindt u informatie over onze Schoolpraat App

SCHOOLPRAAT - APP
Onze school heeft een eigen app, geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Een waardevolle app waar u allerlei belangrijk, actueel nieuws en algemene informatie over onze school terug kunt vinden.

Dit communicatiemiddel willen we vooral inzetten om u snel op de hoogte te kunnen houden van nieuws over de school, om u - als dat nodig mocht zijn - een spoedbericht te kunnen sturen en we gebruiken de app ook om u de gelegenheid te geven thuis of op elke andere denkbare plek waar u internet heeft, zich eenvoudig aan te melden voor de rapportgesprekken.

Kortom:
Als school vinden we het belangrijk u in de gelegenheid te stellen het nieuws over onze school snel en overzichtelijk tot u te laten nemen. We hopen dat de Schoolpraat App in die behoefte voorziet.
DE APP DOWNLOADEN
U kunt de App eenvoudig downloaden via de iphone of android (google play).

U dient in te vullen: Schoolpraat Don Bosco

De toevoeging Don Bosco is van groot belang. Daarmee downloadt u niet de algemene Schoolpraat app maar speciaal die van onze school. U herkent de juiste versie aan het logo van onze school (zie ook hiernaast).
Eenvoudig installeren, openen en dan rechtsboven in het scherm bij instellingen kunt u aangeven van welke groep(en) u de zgn. pushberichten (dus 'spoedberichten', reminders e.d. wenst te ontvangen. Aanklikken is genoeg. De app onthoudt uw keuzes direct. Voor het fotogedeelte en de informatie over het team dient u via een wachtwoord in te loggen. Uit wachtwoord kunt u bij de leerkracht van uw kind(eren) opvragen en u ontvangt het op de eerste schooldag van uw kind.
Veel plezier met het gebruik van de app!
PUSHBERICHTEN
Alle informatie over de pushberichten die u kunt ontvangen, vindt u hier.