Hoe is bij ons de voorschoolse opvang ?

OPVANG BUITEN SCHOOLTIJD
Voorschoolse opvang
Vanaf 7 uur ís ochtends kunt u uw kind op school brengen bij de voorschoolse opvang. Deze wordt verzorgd door SKS Alles Kids. Voor meer informatie over inschrijven en kosten kunt u contact opnemen met de administratie van de SKS via telefoonnummer 0181-613520.
Beste ouders/verzorgers,

Graag stellen wij ons aan u voor.

SKS Alles Kids is een professionele kinderopvangorganisatie met locaties in Poortugaal, Barendrecht, Spijkenisse en Nootdorp. In Poortugaal bieden wij buitenschoolse opvang en kinderdagopvang op onze locatie Polderpioniers, een plek waar ontdekken en de natuur centraal staan. Er is een creatief atelier, een binnenzandbak en een heus lounge eiland! En nog veel meer...
Ook bieden wij op verschillende scholen voorschoolse opvang en verzorgen wij de tussen de middag opvang. Wij zorgen ervoor dat kinderen veilig weer op school in de klas plaatsnemen. Onze belofte is 'Meer dan opvang', dit uit zich onder andere in de vele activiteiten die wij de kinderen onder opvangtijd en in vakanties aanbieden. Onze unieke Mini Kids Club en Alles Kids Club trekken alles uit de kast om elke dag weer een mooi aanbod te doen. Maar dat is nog niet alles. Bent u benieuwd naar wat wij meer bieden aan u en uw kind, kijkt u dan op onze website www.sksalleskids.nl.

Onze medewerkers kunnen ook alle vragen die u hebt beantwoorden? Wilt u contact, dan kunt u bellen met 0181 61 35 20 of een e-mail sturen naar klant@sksalleskids.nl.

Wie weet tot ziens?

Marina Bergwerff