Ons team

Maak kennis met ons team.
  • Sidney Ketting
   Leerkracht

   Sidney Ketting

   Leerkracht

   Sinds 2021 ben ik officieel afgestuurd als juf. Daarvoor heb ik vier jaar lang ervaring opgedaan op scholen in de regio Rotterdam, Schiedam en Albrandswaard. Na mijn afstuderen ben ik op de Don Bosco blijven hangen. ūüėČ Ik zou mijzelf omschrijven als een echte bovenbouw juf, toch vind ik invallen in alle andere klassen ook heel leuk en uitdagend! In mijn vrije tijd doe ik alles zo relaxt mogelijk: uiteten, op vakantie/stedentripjes, naar de bioscoop en gezellig met vriendinnen of mijn zusje de stad in. Om mijn hoofd leeg te maken na een volle schooldag, ga ik lekker sporten of zingen (dit doe ik in een popkoor).

  • Wendy Oudshoorn
   Leerkracht

   Wendy Oudshoorn

   Leerkracht

   Sinds mei 2019 werk ik met veel plezier op de Don Boscoschool. In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam waar ik in deeltijd de opleiding PABO heb gevolgd. Sinds die tijd sta ik nu voor de klas en dat vind ik onwijs leuk.

  • Romi Meester
   Leerkracht

   Romi Meester

   Leerkracht

   Iedere werkdag rijd ik van Dirksland naar Rhoon op en neer om vol enthousiasme voor de gezelligste school van Rhoon te staan. Ik ben sinds 5 jaar werkzaam als leerkracht op de Don Bosco. In mijn vrije tijd kook ik graag, lees ik een spannend boek of ben ik bezig met fotografie.

  • Shanice Burgerhout
   Leerkracht

   Shanice Burgerhout

   Leerkracht

   Ik woon in Hoogvliet en ik ben sinds 2017 afgestudeerd als leerkracht. Ik ben een kleuterjuf in hart en nieren en om mij nog meer in het jonge kind te verdiepen, ben ik in 2019 begonnen aan de -‚ÄėSpecialist Jonge kind‚Äô- opleiding en word ik alleen maar enthousiaster over het lesgeven aan kleuters. De daltonprincipes op de Don Bosco werken erg fijn voor mij en dit zie je ook terug aan de kinderen hier op school.

  • Esther van der Ent

   Esther van der Ent

   Ik woon in Hoogvliet met mijn man, 3 kinderen, hond en hamster. Ik werk sinds 2012 in het onderwijs en vind het elke dag een feestje om naar mijn werk te gaan. Het werken met kinderen is afwisselend en enorm inspirerend. Het maakt mij gelukkig om te zien hoe ieder kind zijn eigen weg bewandeld en groeit op zijn/ haar manier.

  • Annet van der Stoel

   Annet van der Stoel

   Ik woon al mijn hele leven met groot plezier in Barendrecht. Ik ben sinds 2022 afgestudeerd aan de Pabo en werk sinds die tijd fulltime op de Don Boscoschool in de bovenbouw. In mijn vrije tijd ben ik een enorme boekenwurm en hier wilde ik graag bij ons op school ook iets mee gaan doen. Naast dat ik bezig ben met zaken rondom de schoolbibliotheek, ga ik in het schooljaar 2024-2025 de cursus tot leescoördinator volgen om nog meer kennis over het leesonderwijs op te doen. Dit is iets waar ik heel graag mee aan de slag wil gaan.

  • Nikita Tramper
   Leerkracht

   Nikita Tramper

   Leerkracht

   Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam als leerkracht op de Don Boscoschool. Na het behalen van mijn Bachelor of Social Work ben ik een werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. In februari 2018 ben ik gestart met de opleiding PABO en als leerkracht in het speciaal onderwijs. Het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk en ik zie de kinderen graag groeien in hun ontwikkeling. Ik hoop de kinderen hierbij te begeleiden, inspireren en te laten genieten van hun periode bij mij in de klas.

  • Mandy Klop
   Leerkracht

   Mandy Klop

   Leerkracht

   Ik woon samen met mijn man en onze zoon van 13 jaar oud. Ik ben ook bonusmama van twee toppers die al uit zijn gevlogen. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen als leerkracht basisonderwijs. Voor die tijd heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en in de kinderopvang. Het werken in het onderwijs vind ik geweldig. Ik mag elke dag werken aan groei en verbinding samen met de kinderen, ouders en mijn collega’s.

  • Marion de Reus
   Leerkracht

   Marion de Reus

   Leerkracht

   Ik woon in de wintermaanden in Hoogvliet en de zomermaanden breng ik in Hoek van Holland door samen met mijn man. Ik heb 6 kinderen die allemaal op zichzelf wonen en 16 kleinkinderen. Na mijn opleiding heb ik voor de kinderen gezorgd zoals in die tijd gebruikelijk was en nu werk ik alweer 24 jaar op de Don Boscoschool als groepsleerkracht.

   Mijn lievelingseten is Egyptisch en grieks.

  • Helen van 't Hof
   Leerkracht

   Helen van 't Hof

   Leerkracht

   Na ongeveer 15 jaar werkzaam te zijn geweest als opleidingsco√∂rdinator binnen verschillende organisaties, merkte ik dat het tijd was om eindelijk de stap te nemen waar ik al jaren over nadacht… een carri√®re-switch naar het basisonderwijs. In 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met het zij-instroomtraject bij de RVKO. Tot op de dag van vandaag heb ik zeker geen spijt van mijn keuze. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om buiten in beweging te zijn en tijd door te brengen met mijn vriend en twee kinderen.

  • Annoek Koster-De Jong
   Directeur

   Annoek Koster-De Jong

   Directeur

   Woonachtig in Poortugaal met mijn man, twee kinderen en hond. Na mijn afstuderen aan de HALO ben ik direct bij de RVKO aan de slag gegaan. Gestart als vakleerkracht bewegingsonderwijs, vervolgens groepsleerkracht, gedragsspecialist en intern begeleider. In augustus 2020 ben ik benoemd tot directeur op de Don Bosco en daar ben ik nog iedere dag erg blij mee. Een prachtige school, tussen het groen. Met het team verder bouwen aan een school, waar in een prettige en veilige sfeer talenten worden benut en wordt gekeken naar mogelijkheden en kansen om de beste resultaten te kunnen behalen. Niet alleen op cognitief gebied, maar ook op sociaal-emotioneel gebied. Echt gezien worden, zodat je je optimaal kan ontwikkelen in een fijne, veilige schoolomgeving: daar sta ik voor!

  • Natascha Buijsse
   Intern begeleider/leerkracht

   Natascha Buijsse

   Intern begeleider/leerkracht

   Woonachtig in Spijkenisse met mijn man en twee kinderen Macy & Lyam.  Na de PABO ben ik direct aan de slag gegaan bij de RVKO en ook gelijk bij de Don Boscoschool. Inmiddels werk ik nu 11 jaar op de Don Boscoschool, eerste jaren in groep 7 en daarna in groep 8. Daarnaast ben ik ook jaren bouwcoördinator geweest van de bovenbouw. Dit schooljaar start ik als intern begeleider op de Don Boscoschool en sta ik nog 1 dag in de week voor groep 8b. Ik werk al jaren met veel plezier bij de Don Boscoschool met een ontzettend fijn team. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er een fijn pedagogisch klimaat heerst in de klassen. Ik vind het zelf heel fijn om te werken aan een goede band met de leerlingen en de ouders. Je bent samen een team en je wilt het beste uit het kind halen.

  • Dani√ęlle Lauw
   Leerkracht

   Dani√ęlle Lauw

   Leerkracht

   Ik woon in Barendrecht met mijn twee honden Kyra en Skip. In 2013 heb ik het PABO-diploma behaald en sindsdien werk ik bij de RVKO. Ik heb op verschillende daltonscholen gewerkt en ik vind het daltononderwijs een fantastische vorm van onderwijs, waarin ieder kind kan groeien en leren binnen zijn/haar eigen mogelijkheden. Sinds schooljaar 2021-2022 ben ik werkzaam op de Don Boscoschool en ik ben erg blij dat ik hier ben komen werken. Het is een prettige en veilige school, waar ik elke werkdag met veel plezier naar toe ga. Mijn vrije tijd besteed ik aan lekker wandelen, spelen en trainen met mijn honden. Daarnaast sport ik en onderneem ik graag gezellige dingen met familie en vrienden.

  • Marlies Aka
   Leerkracht

   Marlies Aka

   Leerkracht

   Mijn man en ik wonen sindskort in Poortugaal. Onze zoon en dochter wonen al een poosje op zichzelf.¬† Elisabeth en ik staan dit jaar samen in groep 3.¬† Misschien bent u wel nieuwsgierig naar wie ik ben… Ik heb al heel veel jaartjes ervaring op verschillende scholen. Ik heb gewerkt van groep 1 tot en met VMBO klas 2 en buiten de groep. Ik vind werken met kinderen nog steeds heel erg leuk en haal er veel energie uit. Ik houd van hun leergierigheid, hun enthousiasme en openheid en de gesprekjes met de kinderen. In groep 3 gaat het vooral om het leren lezen, rekenen en schrijven. De kinderen staan vast al te popelen om dit te leren of nog beter te leren. Daarnaast vind ik de creatieve vakken belangrijk: lekker tekenen en knutselen, dansen en zingen.¬†Ik ben altijd vrolijk, houd van een zonnetje op mijn gezicht en van gezelligheid. Ik denk dat dit wel de ingredi√ęnten zijn om lekker te kunnen werken op de Don Bosco. Loop gerust even binnen in onze groep als u iets wilt vragen.

  • Rilana de Zeeuw
   Leerkracht

   Rilana de Zeeuw

   Leerkracht

   Inmiddels zit ik 25 jaar in het vak. Ik ben getrouwd en heb twee lieve meiden. Mijn missie in het onderwijs is niet alleen kinderen iets leren, maar ze ook verantwoordelijk maken; een stukje zelfstandigheid bijbrengen. Jezelf durven zijn en je kunnen ontwikkelen op allerlei gebieden, vind ik belangrijk. Daarom was de overstap naar de Don Bosco twee jaar geleden een hele mooie! Samen zoeken, samen ontdekken. Wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je talenten? Ik sta graag náást de kinderen, leer ze, zie ze en hoor ze. Ik mag ze dan ook, naast leerkracht van groep 4, als kindercoach op de Don Bosco in hun sociaal-emotionele ontwikkeling begeleiden, héérlijk!

  • Giovanni Hagendoorn
   Leerkracht

   Giovanni Hagendoorn

   Leerkracht

   Ik woon al bijna een jaar in het mooie Hillegersberg, maar ik rijd met een hoop plezier elke dag naar Rhoon toe. Vorig jaar ben ik afgestudeerd op de Don Bosco en dit jaar mocht ik starten met mijn eerste eigen klas. Ik geniet hier elke dag van en ik heb zin in de mooie avonturen die ik nog mag gaan beleven met mijn kleutergroep.

  • Jorieke Vermeij
   Leerkracht

   Jorieke Vermeij

   Leerkracht

   Van kleins af aan was het mijn droom om kleuterjuf te worden en dat is gelukt! Sinds 2013 ben ik afgestudeerd en werk ik met kleuters. Al spelend en ontdekkend de wereld verkennen waarin ieder kind zichzelf mag zijn staat in mijn onderwijs voorop. De verwondering en het genieten van het kleine geluk van kleuters geeft mij veel energie.

    

  • Melanie Aaldijk
   Leerkracht

   Melanie Aaldijk

   Leerkracht

   Woonachtig in Spijkenisse met mijn man en 2 kinderen. Ik ben sinds 2016 werkzaam op de Don Boscoschool. Ik sta 2 dagen voor de groep en daarnaast ben ik dalton coördinator. Ik mag samen met het dalton leerteam nadenken over vernieuwingen op het gebied van Dalton bij ons op school. Wat ik heel erg leuk vind!  Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen op school, dat zij hier met plezier naar toe komen en dat zij zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

  • Nina van Eeuwijk
   Leekrachtondersteuner, leerkracht in opleiding

   Nina van Eeuwijk

   Leekrachtondersteuner, leerkracht in opleiding

   Ik woon in Rhoon met mijn gezin. We hebben een dochter, Doris (6 jaar, ze zit op de Don Boscoschool) en een zoon, Jack (bijna 3). In 2020 besloot ik het onderwijs in te gaan en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik volg PABO modules aan de Thomas More en heb Taal en Pedagogiek inmiddels afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de module Rekenen. In juni 2021 ben ik gestart op de Don Boscoschool als leerkrachtondersteuner. Het werken met kinderen geeft mij energie. Ik wil er voor ze zijn door naar hen te luisteren en hen te helpen waar ik kan. En te zorgen dat ze zichzelf kunnen zijn.

  • Luzan Groenenboom
   Leerkracht

   Luzan Groenenboom

   Leerkracht

   Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 31 en 26 jaar. Het werken met kleuters is mijn passie en ik vind het fantastisch om dit werk te mogen doen. Het jonge kind is onbevangen en leerbaar en staat open voor wat ze nog niet kennen en kunnen. Samen ontdekken en leren in een goed pedagogisch klimaat staat bij mijn lessen voorop en de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling en ze daardoor zien groeien is het mooiste wat er is. 

  • Sanne Op ten Berg
   Leerkracht in opleiding

   Sanne Op ten Berg

   Leerkracht in opleiding

   Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Sanne op ten Berg, 21 jaar oud en ik woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om lekker te bewegen en genoeg tijd te besteden aan vrienden en familie. Ik heb in schooljaar 2022-2023 mijn PABO-diploma gehaald op de hogeschool Thomas More in Rotterdam. Ik weet al jaren dat mijn passie in het onderwijs ligt en ik vind het heel speciaal om met kinderen te werken. Elke dag is verschillend en ik geniet van de gezellige momenten met de kinderen. Ik hoop iedere leerling het gevoel van veiligheid en vertrouwen te kunnen geven, voor mij is dat erg belangrijk. Het is voor mij heel bijzonder om te gaan werken op de Don Bosco school, want ik heb hier zelf als kind ook op school gezeten.

  • Linda de Vos - Mostert
   Adjunct-directeur

   Linda de Vos - Mostert

   Adjunct-directeur

   Woonachtig in Klundert samen met mijn man. Na mijn afstuderen aan de PABO ben ik aan de slag gegaan bij de RVKO op de Don Boscoschool. Inmiddels werk ik hier nu 10 jaar. Ik ben gestart als groepsleerkracht, vervolgens ben ik aan de slag gegaan als intern begeleider. Nu ben ik met veel plezier werkzaam als adjunct-directeur op de Don Boscoschool. Met ons ontzettend fijne en hardwerkende team werken we iedere dag aan een school waar we binnen een fijne en veilige sfeer kijken naar mogelijkheden om de kinderen zich ten volste te laten ontwikkelen. Belangrijk vind ik het contact, de samenwerking en de band tussen ouders, kind en school om zo het kind verder te helpen. Samen brengen we talent tot bloei!

  • Rogier van der Bijl

   Rogier van der Bijl

   In Vlaardingen woon ik met mijn lieve vrouw, zoon en dochter. Van daaruit fiets ik dagelijks graag naar de Don Boscoschool in Rhoon.  In 2016 verliet ik, na 16 jaar trouwe dienst, Defensie om ook het verschil te kunnen maken in het onderwijs, net als zoveel zij-instromers. Een brede basis bieden, samen in een fijn team, waarbij met samenwerken, bewegen, doorzetten en creativiteit wordt geleerd. Een leven lang leren met oog voor de natuur en de wereld om ons heen. Ik hoop dit nog lang te mogen doen.
  • Annemarie Kronenburg
   Leerkracht

   Annemarie Kronenburg

   Leerkracht

   Ik woon in Poortugaal. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs sinds september 2019. Ik begon toen aan het zij-instroomtraject. Daarvoor werkte ik als communicatieadviseur voor diverse organisaties, profit en non profit. Na 23 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb geen spijt van mijn overstap. Het voor de klas staan en met de kinderen werken vind ik fantastisch. De interactie met de kinderen is ontzettend leuk. Elk kind heeft iets unieks. Ik wil samen met de ouders en de kinderen het beste uit elk kind halen. Ik kan in het werk ook goed mijn creatieve ei kwijt: ik voel me een soort mini-ondernemer waarbij de klant tevens je ‘eindproduct’ is. ūüôā In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie en bewerking. Hiervoor heb ik een Instagram account (aesthetic.wonder.happiness).