Naschoolse Activiteiten Commissie (NAC)

Buiten schooltijd organiseert de school in samenwerking met de Naschoolse Activiteiten Commissie (NAC) diverse activiteiten. De NAC bestaat op dit moment uit één directielid en twee vrijwilligers. De NAC vergadert zo’n vier a vijf keer per jaar en ieder schooljaar wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een volledig aanbod.

De activiteiten liggen in het verlengde van de visie van de school. Ze geven onze leerlingen de mogelijkheid hun creatieve kant te ontdekken en verder te ontwikkelen. In de afgelopen jaren is onder andere streetdance, Mad Science, de kunstklas en muziek aangeboden.

In de Uilenballen (en op de app) worden toekomstige activiteiten aangekondigd. Vaak wordt er een kleine vergoeding gevraagd om deel te kunnen nemen. Tijdens de inschrijfperiode kunnen leerlingen worden ingeschreven via Ïnschrijven NAC. Informatie over de komende en draaiende activiteiten vindt u in de app onder "Naschoolse Activiteiten".

De NAC komt voor komend schooljaar graag in contact met mensen die in hun netwerk vrijwilligers weten die - tegen een kleine vergoeding - na schooltijd de kunstklas op de Don Bosco school op zich willen nemen, theaterlessen kunnen geven of toekomstgerichte lessen als robotica/programmeren willen aanbieden.